Luchtreining en waterreiniging
voor scholen

In ruimten waar veel volwassenen en kinderen  komen is luchtventilatie belangrijk. Goede luchtventilatie zorgt ervoor dat medewerkers en kinderen op scholen minder snel ziek worden. Vooral sinds de opkomst van COVID-19 is luchtzuivering op scholen extra belangrijk!

Sterren_website

Gemiddelde beoordeling van onze klanten

Waarom UVOX voor scholen?

Scholen zijn goed voorbeeld van ruimten waar veel mensen samen komen en vaak slecht worden geventileerd. Virussen, bacteriën en andere micro-organisme verspreiden zich namelijk via kleine waterdruppeltjes in de lucht. Wanneer een ruimte niet goed geventileerd wordt kunnen ze daar lang overleven en van gastheer op gastheer worden overgedragen. 

 

Ons luchtzuiverend systeem biedt ook voor scholen een goede oplossing. Ons systeem draagt bij aan de veiligheid van medewerkers, studenten en kinderen en pakt een groot probleem in de wereld aan. Deze worden inmiddels volop ingezet sinds de komst van COVID-19.

 

Bent u benieuwd naar welke luchtzuiveringssystemen wij u te bieden hebben? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Heb je een vraag over onze systemen of ben je geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Het Uvox proces

UVOX richt zich op duurzame, milieuvriendelijke en (naar mogelijkheid) chemicaliënvrije oplossingen voor:

  • waterzuivering (drinkwater, proces water en afvalwater)
  • luchtreiniging
  • oppervlaktedesinfectie

Onze systemen

Wilt u uw organisatie veiliger maken en uw medewerkers, cliënten en bezoekers beschermen tegen virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers? Bekijk hieronder welke systemen wij hebben. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!