Luchtreining en waterreiniging
voor ziekenhuizen

In ziekenhuizen komen dagelijks veel mensen. Naast artsen, patiënten en andere zorgmedewerkers komen ook veel bezoekers dagelijks in ziekenhuizen. Sinds de komst van COVID-19 is luchtzuivering in ziekenhuizen extra belangrijk geworden.

Sterren_website

Gemiddelde beoordeling van onze klanten

Waarom UVOX voor ziekenhuizen?

De huidige COVID-19 pandemie maakt duidelijk dat het van groot belang is om in gebouwen een goed werkend beluchtings- en ventilatiesysteem te creëren, waardoor verspreiding van het virus door de luchtverplaatsing niet mogelijk is.

 

 

UVOX heeft verschillende lucht- en waterzuiveringssystemen ontwikkeld die er voor zorgen dat uw ziekenhuis goed wordt geventileerd. Wilt u uw ziekenhuis veiliger maken en uw medewerkers, patiënten, bezoekers en leveranciers beschermen tegen virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers? Neem dan contact met ons op!

 

Samen met u kijken we naar een passende oplossing op maat voor uw organisatie.

 

Contact opnemen

Heb je een vraag over onze systemen of ben je geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Het Uvox proces

UVOX richt zich op duurzame, milieuvriendelijke en (naar mogelijkheid) chemicaliënvrije oplossingen voor:

  • waterzuivering (drinkwater, proces water en afvalwater)
  • luchtreiniging
  • oppervlaktedesinfectie

Onze systemen

Wilt u uw organisatie veiliger maken en uw medewerkers, cliënten en bezoekers beschermen tegen virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers? Bekijk hieronder welke systemen wij hebben. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!