Luchtzuivering

De huidige COVID-19 pandemie maakt duidelijk dat het van groot belang is om in gebouwen een goed werkend beluchtings- en ventilatiesysteem te creëren. Een goed werkend luchtzuiveringssysteem zorgt ervoor dat bacteriën en virussen zich niet verspreiden. Bescherm uw medewerkers, klanten en/of cliënten tegen corona en andere virussen met onze luchtzuiveringssystemen!

Hoe werken onze systemen?

Onze producten desinfecteren gemakkelijk iedere ruimte door de speciale UV-C-straling. Deze bestraling zorgt ervoor dat micro-organismen zich niet kunnen vermeerderen en zo vindt een effectieve desinfectie plaats. Omdat onze systemen een groot bereik kunnen ze luchtstromen binnen gebouwen schoon en virusvrij houden.  

Wilt u meer (technische) informatie over de werking van systemen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen

Contact opnemen

Heb je een vraag over onze systemen of ben je geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Bewezen effectief

Een recente studie, uitgevoerd door het universitaire ziekenhuis van Tübingen, bevestigt dat de UVOX systemen daadwerkelijk 99,99% van de SARS-CoV-2-virus, de ziekteverwekker die de COVID-19 pandemie veroorzaakt, onschadelijk maakt. 

Geschikt voor diverse branches

Wij leveren standalone systemen en/of turn-key installaties met 24/7 service in Nederland, België en Luxemburg voor:

  • Hotels
  • Verzorgings- en ziekenhuizen
  • Kantorenruimtes
  • Overheidsgebouwen
  • Dierentuinen, aquaria
  • Voedsel- en drank verwerkende industrie
  • Scholen
 
Staat uw branche hier niet tussen? Onze luchtzuiveringssystemen zijn vrijwel voor alle organisaties geschikt. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

 

 

Onze lucht- en oppervlakte-desinfectiesystemen: