Soluva® Zone H

De enige batterijgevoede UV-C (UVGI) oppervlakte-desinfectie-unit ter wereld. Chemicaliënvrij, droog, contactloos en snel. Absoluut betrouwbare vernietiging van virussen, bacteriën en schimmels.

Hoe werkt het systeem?

De Soluva® Zone H is een draagbare mobiele UV-C (UVGI) unit voor oppervlaktereiniging en desinfectie. Het apparaat wordt geleverd met een verwijderbare oplaadbare lithium-ionbatterij en oplader. Het heeft een statisch blootstellingsoppervlak van 40 cm x 10 cm en weegt in totaal slechts 2,1 kg.

Contact opnemen

Heb je een vraag over onze systemen of ben je geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Geschikt voor diverse branches

Wij leveren standalone systemen en/of turn-key installaties met 24/7 service in Nederland, België en Luxemburg voor:

 

  • Zorginstellingen
  • Scholen
  • Grote instellingen
  • Ziekenhuizen
  • Zwembaden

 

Staat uw branche hier niet tussen maar ben u toch op zoek naar een waterzuiveringssysteem? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Onderzoek bewijst: Een veilige oplossing voor COVID-19

Een recente studie, uitgevoerd door het universitaire ziekenhuis van Tübingen, bevestigt dat de UVOX systemen daadwerkelijk 99,99% van de SARS-CoV-2-virus, de ziekteverwekker die de COVID-19 pandemie veroorzaakt, onschadelijk maakt. 

Onze Luchtzuiveringssystemen